chergova-zagadkova-smert-sche-odin-top-menedzher-lukoylu-vidiyshov-u-nebuttya

Чергова загадкова смерть: ще один топ-менеджер "лукойлу" відійшов у небуття

 • 167434 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. У рф у віці 66 років помер голова ради директорів російської нафтової компанії "лукойл" володимир некрасов. Згідно інформації, яку опублікувала компанія, його смерть була раптовою, та пов’язана з гострою серцевою недостатністю, передає УНН.

Деталі

Голова ради директорів "лукойла" володимир некрасов раптово помер, повідомляє прес-служба нафтової компанії. За попереднім висновком лікарів, причиною смерті стала гостра серцева недостатність. У компанії відзначили, що некрасов близько 50 років працював у нафтогазовій галузі, зокрема на посадах першого віце-президента компанії, радника президента і голови ради директорів.

Цікавий момент: некрасов очолив "лукойл" після равіля маганова, який на початку серпня 2022-го випав із вікна шостого поверху московської центральної клінічної лікарні. У травні цього року дещо загадковою виглядала смерть ще одного з топ-менеджерів «лукойл» олександра суботіна. Той помер у підмосковних митищах після сеансу в шаманів.

У минулому році в рф при різних обставинах завершили життя інші представники топ-менеджменту галузі: глава транспортної служби "газпром Інвест" леонід шульман, гендиректор єдиного розрахункового центру "газпрому" олександр тюляков, колишній віцепрезидент "газпромбанку" владислав аваєв та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: кадиров розвінчав міф про свою смерть

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся з міністром оборони Данії

     • 125479 переглядiв

    "Шахтар" очолив 52-річний боснійський тренер Маріно Пушич

     • 267120 переглядiв

    У Харківській області запущено 27% котелень - ОВА

     • 115181 переглядiв