cherez-vorozhiy-aviaudar-po-zaporizhzhyu-zaginula-zhinka

Через ворожий авіаудар по Запоріжжю загинула жінка

 • 1106684 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Через вчорашнє влучання авіаційної ракети по приватному сектору у Запоріжжі загинула 34-річна місцева жителька, людина з інвалідністю. Загалом від обстрілу ушкоджено понад 50 будинків. Про це у коментарі Суспільному повідомив т.в.о. голови Дніпровської районної адміністрації міста Запоріжжя Володимир Грянистий, передає УНН.

За словами посадовця, згідно з уламками, російські війська застосували по Запоріжжю авіаракету Х-55 класу "повітря-поверхня". Ракета влучила у приватний сектор. Під завалами одного з будинків знайшли тіло 34-річної місцевої жительки, людини з інвалідністю.

Цитата

"Впала між будинками у приватному секторі. Один будинок зруйновано повністю, тут було дві людини під завалами: одна людина жива, а одна загинула" , - розповів він.

Деталі

Грянистий зазначив, що загалом від обстрілу ушкоджені понад 50 будинків.

"Побито дахи, вікна. Вчора найбільш ушкоджені будинки, близько 15, позабивали плівкою, щоб люди могли переночувати. Була надана медична допомога місцевим жителям. Також довелося заспокоювати тварин. Поставили автобус, в якому можна було зігрітися та отримати психологічну та медичну допомогу", - сказав він.

Також на двох вулицях вибуховою хвилею пошкоджені електромережі, відсутня електроенергія: "Вночі не вдалося відновити, бо дроти вибуховою хвилею сплутало настільки, що це було неможливо".

Доповнення

25 січня російські окупанти атакували Запоріжжя прямо серед білого дня. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Через ворожий авіаудар по Запоріжжю загинула жінка

     • 1106684 переглядiв

    Інформація про влучання на Львівщині є фейком - ОВА

     • 894605 переглядiв