cherez-neschasniy-vipadok-stalosya-vidklyuchennya-liniyi-u-kiyevi-minenergo

Через нещасний випадок сталося відключення лінії у Києві - Міненерго

 • 1768963 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Через нещасний випадок відключено лінію електропередачі в Києві, через ворожі обстріли без електропостачання залишається частина жителів шести областей. Про це повідомили у Міністерстві енергетики України у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Енергетики продовжують фіксувати пошкодження інфраструктури внаслідок постійних ворожих обстрілів на прифронтових та прикордонних з рф територіях. Зокрема, без електропостачання залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях", - ідеться у повідомленні.

Також повідомляється, що учора, 14 травня, було зафіксовано позаштатну ситуацію в Києві - сталося вимкнення лінії електропередачі на Троєщині. "Ремонтні бригади, які виїхали на місце, виявили на лінії ураженого струмом потерпілого - чоловіка 1991 року народження, який ловив рибу в забороненій зоні. Каретою швидкої допомоги він направлений до медичного закладу. Роботу лінії стабілізовано", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, працюють над відновленням електропостачання і енергетики в областях, де ведуться бойові дії або ворожі обстріли. За добу вдалося повернути світло для 8,3 тисячі споживачів. Більшість із них – це абоненти у Запорізькій області.

"Енергетична система працює стабільно. Генерація повністю забезпечує споживання", - наголосили в Міненерго.

Нагадаємо

Україна продовжує експорт електроенергії до двох країн.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина вранці зазнала ворожого мінометного обстрілу

     • 828717 переглядiв

    У небі над Україною за ніч знищили чотири "шахеди"

     • 670315 переглядiв

    Ворожий удар забрав життя двох цивільних на Харківщині

     • 570425 переглядiв

    Альянс Ердогана переміг на парламентських виборах у Туреччині

     • 6997715 переглядiв