britni-spirs-povidomyla-shcho-nikoly-ne-khoche-povertatysia-v-muzychnu-industriiu

Брітні Спірс повідомила, що "ніколи не хоче повертатися в музичну індустрію"

 • 31323 переглядiв

Брітні Спірс відкидає чутки про повернення в музику, заявивши в Instagram, що вона ніколи не повернеться в музичну індустрію.

Звернення відомої співачки у персональному Instagram з’явилося після того, як напередодні з'явилися чутки про те, що вона ніби планує повернутися в студію, пише BBC та передає УНН.

Деталі

У дописі в Instagram Спірс посилається на нещодавні чутки про те, що вона працює над новим альбомом. Ці плітки розповсюджували різні американські ЗМІ, в тому числі нью-йоркський сайт "Page Six", згідно інформації якого, серед авторів пісень для нового матеріалу Брітні Спірс будуть Charli XCX und Julia Michaels.

Українські полярники показали, як пінгвіни "катаються" на антарктичних схилах02.01.24, 05:28

Поп-зірка відповіла на ці плітки:

Щоб ми зрозуміли, що більшість новин - це сміття!!! Вони постійно кажуть, що я звертаюся до випадкових людей, щоб вони записали новий альбом… Я ніколи не повернуся в музичну індустрію!!!

- написала співачка в Instagram.

Пост співачки супроводжувався картиною Гвідо Рені епохи Відродження під назвою "Саломея з головою Іоанна Хрестителя".

Доповнення

Брітні Спірс написала у своїй автобіографії, опублікованій у 2023 році, що опіка, під якою вона перебувала роками, назавжди зруйнувала її стосунки з музикою. "Просування моєї музичної кар'єри зараз не в центрі моєї уваги, - написала вона.

Востаннє Спірс випускала "Mind Your Business" з Will.i.am на початку цього року, хоча її вокал був записаний за кілька років до цього. Трек став її першим музичним релізом після "Hold Me Closer", пісні з Елтоном Джоном, яка переосмислила кілька його хітів у серпні 2022 року, пише видання Rolling Stone.

Мікі Рурк закликав шанувальників долучитися до збору коштів на допомогу жителям Херсону03.01.24, 12:07

Ігор Тележніков

Культура

    Популярні

    Новини по темі