britanska-rozvidka-rozpovila-pro-namalovani-kremlivskimi-opituvannyami-rezultati-psevdoviboriv-na-okupovanikh-teritoriyakh

Британська розвідка розповіла про "намальовані" кремлівськими опитуваннями результати псевдовиборів на окупованих територіях

 • 418100 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Міноборони Великої Британії присвятило черговий звіт на основі розвідданих "намальованим" кремлівськими опитуваннями результатам псевдовиборів на окупованих територіях України, передає УНН.

Деталі

У МО Британії вказали, що "влада" загарбників в окупованих регіонах України планує вперше провести так звані "вибори" 8-10 вересня 2023 року паралельно з виборами, що проводяться в рф. І що це вже розпочалося на Запоріжжі та у Маріуполі.

"Кремлівські опитування показують, що «єдина росія», яка є домінуючою політичною партією в російській федерації, за прогнозами, набере 80 відсотків голосів у чотирьох окупованих регіонах. Партія «єдина росія», найімовірніше, отримає більшість місць у спробі забезпечити контроль та вплив кремля на окуповані регіони", - сказано у звіті.

Доповнення

Центр національного спротиву повідомляє, що результати так званих "виборів", які наразі тривають в тимчасово загарбаних росіянами територіях, окупанти вже підготували.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    шойгу підтвердив скасування навчань "Захід" у 2023 році

     • 137623 переглядiв

    ССО показали, як "відмінусували" ворожу Д-30

     • 604713 переглядiв