ukenru
boyoviki-na-donbasi-sim-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-obyednanikh-sil

Бойовики на Донбасі сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил

 • 8533 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. На Донбасі від початку доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Про це УНН повідомили у прес-центрі ООС.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Так , за даними прес-центру, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил:

двічі з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу села Новомихайлівка;
з автоматичних станкових гранатометів – біля міста Авдіївка.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази:

двічі з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Новозванівка; з мінометів калібру 120 мм – біля міста Попасна; з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Новгородське", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, від початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано три обстріли з боку противника, з застосуванням артилерії та мінометів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП