ukenru
boyoviki-na-donbasi-7-raziv-porushili-rezhim-tishi

Бойовики на Донбасі 7 разів порушили "режим тиші"

 • 7557 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Упродовж поточної доби, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС, передає УНН.

"...ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік селища Кримське, що на Луганському напрямку та населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі додали, опорні пункти наших військ піддалися вогневому впливу з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на Донецькому напрямку в районі населених пунктів Авдіївка, Старогнатівка, Тарамчук.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 11 грудня, російські бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП