boi-na-kharkivshchyni-okupanty-hotuiutsia-do-provedennia-nastupalnykh-dii-v-raioni-tykhoho-peremishchuiut-osobovyi-sklad-v-raioni-hlybokoho

Бої на Харківщині: окупанти готуються до проведення наступальних дій в районі Тихого, переміщують особовий склад біля Глибокого

 • 22528 переглядiв

На Харківщині тривають бойові зіткнення в районах Вовчанська та Липців. Противник перегруповується та готує наступ, але ЗСУ успішно відбивають атаки, завдаючи ворогу значних втрат.

На Харківщині в районі населеного пункту Глибоке противник здійснює переміщення особового складу.  В районі Тихого - готує підрозділи 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. Від початку середи, 14 серпня, станом на 9:30 триває три бойових зіткнення в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці, передає УНН

Протягом минулої доби на Харківському напрямку російські окупанти 13 разів намагалися атакувати позиції Сил оборони. Наші військові рішучими діями зупинили всі спроби противника просунутися в глибину території України"

- розповіли в ОТУ «Харків».

Як повідомляється, в районі населеного пункту Глибоке противник здійснює переміщення особового складу, проводить евакуаційні заходи та заходи логістичного забезпечення.

Також у районі населених пунктів Стариця, Бугруватка, Огірцеве ворог проводить внутрішню ротацію бойових змін, здійснює накопичення особового складу на передових позиціях.

Ще плюс 1240 окупантів і 21 танк: Генштаб оновив дані про втрати ворога14.08.24, 07:53

У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку та 4-ї добровольчої штурмової бригади штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій.

В районі населеного пункту Тихе відмічено підготовку підрозділів 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. По населеному пункту Вовчанські Хутори противник завдав удар РСЗВ з території рф.

Від початку цієї доби триває три бойових зіткнення в районах населених пунктів Вовчанськ та Липці. Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів

- йдеться у повідомленні.

В операційній зоні ОТУ "Харків" втрати ворога за минулу добу склали 141 особу. Також ворог втратив знищеними та пошкодженими 56 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 10 танків, 6 бойових броньованих машин, 5 артилерійських систем, 1 протитанковий засіб, 10 автомобілів, 3 одиниці спеціальної техніки, 21 БпЛА.

Генштаб: на фронті за добу 134 бої, найбільше - на Покровському напрямку14.08.24, 08:46

Популярні

Новини по темі