ukenru
blizko-200-morpikhiv-chornomorskogo-flotu-rf-vidmovilisya-povertatisya-na-viynu-rozvidka

Близько 200 морпіхів чорноморського флоту рф відмовилися повертатися на війну – розвідка

 • 152247 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Близько 200 морпіхів 810-бригади морської піхоти Чорноморського флоту рф відмовилися повертатися на війну в Україну. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передає УНН.

Цитата

«Близько 200 військовослужбовців 810-ої бригади відмовилися знову повертатися на територію півдня України. Виникла така суттєва проблема, яка, за нашими даними, і затягнула процес відновлення і бойового злагодження батальйонно-тактичної групи, які проводилися в травні місяці. Але незважаючи на це, БТГр була сформована, вона зараз перебуває на півдні нашої країни і веде бойові дії. Але це вже зовсім інші батальйонно-тактичні групи ніж ті, які були на початку», – повідомив Скібіцький.

Він також додав, що близько 300 військових підрозділу були вбиті під час бойових дій. Найбільші втрати припадають на період з лютого до квітня. Саме того був штурм Маріуполя.

Нагадаємо

Війська ЗСУ частково знищили під Миколаєвом та Маріуполем особовий склад підрозділів морської піхоти рф, яких готували для штурму Одеси.

Українські Національні Новини

Війна