blinken-i-holova-mzs-brytanii-zustrinutsia-iz-zelenskym-v-ukraini-derzhdep

Блінкен і голова МЗС Британії зустрінуться із Зеленським в Україні - Держдеп

 • 15041 переглядiв

11 вересня очільники дипломатій США та Великої Британії зустрінуться з Зеленським в Україні. Обговорять подальшу підтримку оборони та забезпечення довгострокового процвітання України.

Голови дипломатій США Ентоні Блінкен та Великої Британії Девід Леммі зустрінуться з Президентом Володимиром Зеленським в Україні, обговорять подальшу підтримку оборони та забезпечення довгострокового процвітання України, повідомили у Державному департаменті США 10 вересня, пише УНН.

Деталі

"11 вересня держсекретар Блінкен разом із міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Леммі відвідає Україну, де вони зустрінуться з Президентом України Володимиром Зеленським і високопосадовцями українського уряду, щоб обговорити подальшу підтримку оборони України від агресії росії та те, як забезпечити військове, економічне та демократичне процвітання України у довгостроковій перспективі", - повідомили у Держдепартаменті США.

Байден і прем'єр Британії можуть обговорити дозвіл для Україні на удари по рф далекобійною зброєю - Блінкен10.09.24, 18:42

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Латвії прибула з візитом до Києва

     • 15518 переглядiв

    У Дрездені обвалився важливий міст через Ельбу

     • 10983 переглядiв

    Президент Литви приїхав до Києва для зустрічі з Зеленським

     • 17368 переглядiв