ukenru
biznes-otrimaye-maksimalnu-svobodu-shmigal-utochniv-yaki-pravila-diyatimut-na-chas-viyni

Бізнес отримає максимальну свободу: Шмигаль уточнив, які правила діятимуть на час війни

 • 101220 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Працююча економіка та логістика стають одним з визначальних умов для перемоги у війні, яку розпочала росія, тому влада повністю переформатовує економічну модель України. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Ми маємо сформувати потужний економічний тил, який дозволить забезпечувати армію і країну всім необхідним: від провізії та ліків до боєприпасів та сучасного озброєння. Очевидно, що економічна та податкова система, яка існувала у мирний час, не може бути відповіддю на ті виклики, які у нас є зараз”, - розповів Шмигаль.

Деталі

Він зазначив, що в тісній співпраці з Президентом України, з народними депутатами буде повністю переформатовано економічну модель України.

“Бізнес отримає максимальну свободу:
• податки будуть знижені;
• всі регуляції прибрані;
• доступ до фінансів полегшений;
• трудові відносини лібералізовані” — повідомив Шмигаль.

За його словами, спільно з народними депутатами було підготовлено революційний законопроєкт у податковій сфері.

“Так, за ініціативою Уряду на час воєнного стану для середнього та великого бізнесу буде значно розширено можливість скористатися опцією єдиного податку. Підприємства з обігом до 10 млрд гривень зможуть перейти на сплату єдиного податку. Знімаємо всі інші обмеження по кількості робітників та по видах діяльності (окрім підакцизних товарів та грального бізнесу)”, - сказав Шмигаль.

Доповнення

Раніше Шмигаль повідомляв, що Україна продовжує кувати нашу перемогу, для цього економіка держави стає на воєнні рейки.

Українські Національні Новини

Політика