ukenru
bilya-beregiv-sankt-peterburga-zatonuv-kater-8-osib-vryatovano-odna-lyudina-znikla-bezvisti

Біля берегів Санкт-Петербурга затонув катер, 8 осіб врятовано, одна людина зникла безвісти

 • 6940 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Рятувальники шукають людину, яка була на катері, що затонув у Фінській затоці біля берегів Санкт-Петербурга. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"О 21:30 надійшло повідомлення про те, що в акваторії Фінської затоки в Санкт-Петербурзі у канонерського острова маломірний катер втратив хід і почав тонути. Рятувальники підняли з води вісім чоловік, яким було надано першу медичну допомогу", - сказали в прес-службі МНС РФ. Попередньо, на борту перебували дев'ять осіб. Пошуки ще однієї людини тривають.

У відомстві додали, що двоє доставлені на берег та передані лікарям. "На даний момент на берег доставлені і передані лікарям двоє врятованих. Решта пасажирів найближчим часом будуть також доставлені на берег та передані лікарям швидкої допомоги", - повідомили там.

Джерело в екстрених службах додав, що причиною інциденту міг стати сильний вітер.

"Швидше за все катер перекинувся через сильний вітер, який піднявся ввечері, погода змінилася", - повідомив співрозмовник.

Нагадаємо, причиною затоплення плавучого доку в Мурманську у Росії, де на ремонті був російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов", стало відключення насосів, викликане стрибком напруги в електромережі.

Українські Національні Новини

Новини Світу