bilshist-zvilnenykh-z-polonu-zakhysnykiv-ukrainy-povertaiutsia-u-strii-klymenko

Більшість звільнених з полону захисників України повертаються у стрій - Клименко

 • 29671 переглядiв

Більшість звільнених з полону захисників України продовжують службу в Силах оборони. Для їхньої соціалізації відкриваються центри реабілітації, а в кожній військовій частині працюватимуть соціальні працівники.

72% звільнених з полону українських військовослужбовців продовжують службу у лавах Сил оборони. Для їхньої соціалізації відкриваються центри реабілітації. Про це заявив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко, пише УНН.

Деталі

Під час спільного брифінгу з представниками Міністерства оборони, СБУ, ГУР, СЗР і омбудсменом Клименко повідомив, що за завданням президента була проведена спільна міжвідомча робота задля того, щоб створити зрозумілий для громадян механізм процесу обміну військовополоненими.

У першу чергу - важкопоранених, жінок та воїнів з "Азовсталі": Буданов розкрив стратегію повернення українців з полону рф15.08.24, 21:20

За його словами, процес відбуватиметься також через осередки соціальних працівників, які будуть працювати в кожній військовій частині Нацгвардії та Державної прикордонної служби.

Також очільник МВС розповів щодо реабілітації та соціалізації звільнених з полону військовослужбовців.

72% наших Героїв знову повертаються у стрій, ми маємо все зробити для того, аби вони соціалізувалися. Для цього ми відкриваємо центри реабілітації. Військові, які за станом здоров’я не можуть продовжувати службу, теж отримують необхідну допомогу - медична та психологічна реабілітація має працювати на них,

- заявив Ігор Клименко.

До переговорної групи щодо обміну полоненими з рф долучили СБУ, ЗСУ та ГУР - Малюк15.08.24, 21:11

Популярні

Новини по темі

У Києві лунають вибухи, працює ППО

 • 24786 переглядiв

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 25387 переглядiв

Байден підтримує перевибори у Венесуелі

 • 10160 переглядiв