bilorus-planuie-intehruvaty-svii-biznes-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy

білорусь планує інтегрувати свій бізнес на окупованих територіях України

 • 21426 переглядiв

білорусь готується інтегрувати свій бізнес на окупованих територіях України, відкривши консульство в ростові. Цей крок суперечить міжнародному праву, оскільки підтримує окупацію росією суверенної країни.

білорусь продовжує ворожу політику стосовно України й готується інтегрувати свій бізнес на тимчасово окупованих територіях. Про це пише Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що до 1 липня білорусь планує відкрити консульство у ростові, яке буду фактично обслуговувати мешканців ТОТ й допомагати білоруському бізнесу налагоджувати зв’язки з захопленими росією регіонами.

Таким чином фактично сусідня держава вчергове підтримала окупацію суверенної країни й порушила міжнародне право,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, білорусь відкриває консульство у ростові, сфера його діяльності охоплюватиме окуповані території України.

До округу, зокрема, увійшли Крим, частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Зазначається, що владі ростовської області рекомендовано виділити службові та житлові приміщення на умовах оренди чи купівлі, або виділити ділянку землі для будівництва генерального консульства.

Окупанти на ТОТ створили фейкові внз на базі захоплених приміщень українських університетів - Центр спротиву11.01.24, 13:48

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

     • 45690 переглядiв

    Новини по темі

    В 2023 році ДБР повідомило про підозру 10 народним депутатам

     • 20830 переглядiв