baiden-zaklykaie-demokrativ-prypynyty-rozmovy-pro-zminu-kandydativ

Байден закликає демократів припинити розмови про зміну кандидатів

 • 15610 переглядiв

Байден закликає демократів припинити розмови про зміну кандидата й обіцяє "вести ці перегони до кінця", незважаючи на побоювання щодо його віку та фінальних результатів.

Президент США і кандидат від Демократичної партії Джо Байден заявив, що має намір "вести до кінця" президентські перегони, зазначивши, що колегам по демократичному табору час припинити розмови про зміну кандидатів. Пише УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

Джо Байден знову заявив, що не має наміру відмовлятися від участі в президентських виборах.

Президент Байден у понеділок заявив широкому колу демократів, що він має намір "вести ці перегони до кінця" і що настав час припинити розмови про зміну кандидатур, оскільки побоювання щодо його кандидатури стають дедалі гучнішими

 - пише The Wall Street Journal.

У листі до конгресменів-демократів він стверджує, що переконаний у тому, що є "найкращою людиною для перемоги над Дональдом Трампом у 2024 році".

Байден после неудачных дебатов отстает от Трампа в опросе Bloomberg лишь на 2%07.07.2024, 07:51

Він сказав, що не був сліпий до побоювань з приводу його віку і його кандидатури, які з'явилися після його катастрофічного виступу на дебатах. Але він сказав, що його тішить "тверда, непохитна підтримка" з боку багатьох і що він не став би продовжувати, якби не був упевнений, що зможе знову перемогти колишнього президента Дональда Трампа. 

- повідомляють ЗМІ.

Подібні слова Байден виголошував і в дні, що послідували за дебатами. Тим часом, однак, сумніви і скептицизм щодо його кандидатури всередині і за межами Демократичної партії множилися.

Байден пообещал усилить противовоздушную оборону Украины после российских ракетных ударов09.07.2024, 02:58

У неділю п'ять депутатів-демократів попросили Байдена вибрати когось іншого як кандидата в президенти, а в п'ятницю деякі великі донори Демократичної партії оголосили, що припинять пожертвування, доки він не зніме свою кандидатуру.

Победа Трампа повлечет за собой резкий рост доходности облигаций США - Reuters04.07.2024, 17:08

Популярні

Новини по темі