baiden-ssha-ne-planuiut-dozvoliaty-ukraini-udary-vhlyb-rf-dalekobiinoiu-zbroieiu

Байден: США не планують дозволяти Україні удари вглиб рф далекобійною зброєю

 • 110712 переглядiв

Байден заявив, що США не планують дозволяти Україні використовувати американську далекобійну зброю для нанесення ударів вглиб рф, наголосивши на стратегічному використанні наданих коштів.

Президент США Джо Байден заявив, що не планує дозволяти Україні використовувати американську далекобійну зброю для ударів углиб рф, наголосивши на логіці стратегічного використання наданих засобів. Про це повідомляє Голос Америки, передає УНН.

Деталі

Президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати продовжують активну координацію з оборонними та безпековими відомствами щодо ситуації в Україні. Він підкреслив, що американські військові не вважають доцільним використання далекобійної зброї для ударів вглиб рф.

Ми дозволили Зеленському використовувати американську зброю в наближених прикордонних регіонах Росії. Чи маємо ми його обмежувати? Наприклад, якби Зеленський мав можливість проводити удари по Москві, по Кремлю? Чи мало би це сенс? Ні. Питання в тому, як найкраще використати зброю, яку він має, зброю, яку ми йому надаємо

 – зазначив Джо Байден.

Глава американської адміністрації також підкреслив, що США надали Україні більше можливостей для ударів на далеку відстань та зміцнення захисту.

"Ми не санкціонуємо удари по москві": Байден про використання зброї США для ударів по території рф 06.06.24, 15:32

Популярні

Новини по темі

Ворожі ударні БпЛА продовжують рух - ПС

 • 106324 переглядiв