ukenru
avtofiksatsiya-porushen-pdr-avakov-vkazuye-na-efektivnist-planuye-zakupku-sche-300-kamer

Автофіксація порушень ПДР: Аваков вказує на ефективність, планує закупку ще 300 камер

 • 13270 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. За п’ять місяців роботи автоматичної фото-, відеофіксації порушень правил дорожнього руху, кількість постанов про порушення на українських дорогах знизилася майже на 30%. Невдовзі планується придбати ще 300 відеокамер. Про це у Twitter написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає УНН.

“За п’ять місяців роботи відеофіксації кількість постанов про порушення знизилася майже на 30%! Маємо чітку тенденцію до зменшення порушень швидкісного режиму. Система працює”, - написав міністр.

З його слів, невдовзі планується придбати ще 300 відеокамер, які працюватимуть по всій країні.

"Невдовзі придбаємо 300 відеокамер, які працюватимуть по всій країні", - зазначив голова МВС.

Нагадаємо, з 1 червня на дорогах в Україні розпочала роботу система автоматичної фотовідеофіксації порушень дорожнього руху, на перших етапах якої фіксуватиметься тільки перевищення встановленої швидкості руху.

Як повідомляв УНН, з 19 листопада система автофіксації порушень ПДР почала реєструвати порушення, скоєні власниками автомобілів на іноземній реєстрації.

За п’ять місяців роботи відеофіксації кількість постанов про порушення знизилася майже на 30%! Маємо чітку тенденцію до зменшення порушень швидкісного режиму. Система працює! Невдовзі придбаємо 300 відеокамер, які працюватимуть по всій країні! Контролюємо ПДР – рятуємо життя! pic.twitter.com/VX2DnSM9Hn

— Arsen Avakov (@AvakovArsen) November 25, 2020

Українські Національні Новини

Політика