ukenru
avdiyivka-vzhe-dva-dni-z-pochatku-roku-bez-vodi

Авдіївка вже два дні з початку року без води

 • 20772 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Місто Авдіївка Донецької області та населені пункти поряд вже два дні залишаються без водопостачання. Причиною цього стало знеструмлення Донецької фільтрувальної станції і Оленівської підвищувальної водопровідної насосної станції. Про це повідомила пресслужба компанії “Вода Донбасу”, інформує УНН.

“Через погодні умови знеструмлені Донецька фільтрувальна станція і Оленівська підвищувальна водопровідна насосна станція. Зупинено подачу води в місто Авдіївку, селища: Червоний Партизан, Верхньоторецьке, Василівка, Крута Балка, села: Березове, Тарамчук, Степове, Солодке”, - заявили в компанії вчора, 1 січня.

У військово-цивільній адміністрації міста Авдіївка сподіваються, що вже завтра, 3 січня, вдасться відновити водопостачання у повному обсязі.

“На даний час, за інформацією АПВУКГ, в результаті проведення відновлювальних робіт встановлено наявність додаткових незначних факторів, які завадили в узгоджений для цього час вивести енергопостачання станції на штатні параметри. Зміну з ДФС сьогодні вивезли і на завтра погоджено завіз наступної. Орієнтовно на 12:00 вже повинна бути доступна інформація по ситуації з запуском ДФС. Також повідомляємо, що сьогодні ввечері 02.01.2021 буде проведено розкачку з підземного резервуару без застосування підкачки бойлерних, так як технологічний запас води в резервуарі та відсутність його одночасного поповнення позбавляє цієї можливості. Час подачі води з 18:00 до 20:00. Є надія на повне відновлення водопостачання населення вже завтра”, - заявили в ВЦА 2 січня.

Також у адміністрації закликали використовувати офіційну інформацію і "з розумінням ставитися до ситуації".

На час зупинки роботи ДФС, як вказано, усі можуть скористатися низкою свердловин.

Нагадаємо, низка великих мікрорайонів окупованого Сімферополя залишилася нещодавно без води через аварію на водопроводі.

Українські Національні Новини

Суспільство