ataka-rf-na-sumschinu-zabrala-zhittya-vzhe-4-lyudey-sered-zhertv-direktor-shkoli-mvs

Атака рф на Сумщину забрала життя 4 людей, серед жертв директор школи - МВС

 • 768443 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Кількість загиблих внаслідок удару російських військ по школі у Ромнах Сумської області зросла до чотирьох осіб, серед жертв директор школи. Розбір завалів завершено. Про це повідомив у середу міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише УНН.

Цитата

"Кількість жертв російського удару по школі у Ромнах зросла до 4 осіб. Рятувальники ДСНС деблокували тіла директора школи, заступника директора, секретаря та бібліотекаря. Операція з розбору завалів завершена", - написав Клименко у Telegram.

Деталі

Також, зі слів міністра, "поранення отримали 4 місцевих жителів, які в момент прильоту проходили повз навчальний заклад".

"На фото серед руїн школи - вцілілий вхід до укриття. На жаль, люди не спустилися під час тривоги в безпечне місце. Наш ворог підступний. Знищувати мирні міста та тероризувати цивільне населення - варварська традиція російських окупантів. Саме тому важливо дотримуватися правил безпеки: лунає сигнал тривоги - прямуйте в укриття. Бережіть себе і близьких", - зазначив Клименко.

Доповнення

Вранці у Ромнах на Сумщині російський "шахед" знищив навчальний заклад.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі