ataka-rf-na-kyiv-v-politsii-pokazaly-naslidky

Атака рф на Київ: в поліції показали наслідки

 • 60740 переглядiв

Внаслідок нічної атаки рф пошкоджено квартири та будинки у Голосіївському та Деснянському районах Києва. У Дніпровському районі виявлено частини ворожих БПЛА, постраждалих немає.

Поліцейські працюють на місцях наслідків ворожих атак у трьох районах столиці.  Пошкоджені три квартири багатоповерхівки в Голосіївському районі та два приватних будинки в Деснянському районі. Наслідки атаки показали у поліції Києва у Facebook, передає УНН

Деталі 

За попередньою інформацією, внаслідок нічної атаки ворога пошкоджені три квартири багатоповерхового будинку в Голосіївському районі та два приватних будинки в Деснянському районі. Крім того, частини ворожих БПЛА виявлено в декількох місцях Дніпровського району. Їх оглядають спеціалісти вибухотехнічної служби поліції

- йдеться у повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, в усіх випадках обійшлось без постраждалих.

На місцях продовжують працювати слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів, вибухотехніки та інші служби столичної поліції.

Доповнення 

В столиці сили протиповітряної оборони під час двох останніх тривог збили близько півтора десятка ворожих дронів. Жоден із БПЛА не досяг своєї цілі. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Київ: в поліції показали наслідки

     • 60740 переглядiв