ataka-na-aerodrom-u-pskovi-u-povitryanikh-silakh-rozpovili-skilki-litakiv-il-76-ye-na-obzroyenni-u-rosiyi

Атака на аеродром у пскові: у Повітряних силах розповіли, скільки літаків Іл-76 є на озброєнні у росії

 • 602670 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. На літаках Іл-76, чотири з яких було уражено внаслідок атаки на авіабазу в пскові у рф, росіяни перевозять вантажі, озброєння та особовий склад. У рф є ще десятки таких літаків. Про це повідомив у п'ятницю в ефірі телемарафону спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Цитата

“Іл-76, якими перевозять вантажі, озброєння, особовий склад, на - жаль, таких літаків у них ще багато. Це десятки літаків. Цей літак є основою, тобто платформою для А-50, літака дальнього радіолокаційного виявлення. Таких літаків є близько 5-6 у боєготовності", - сказав речник.

За його словами, Іл-76 також перевозять "шахеди" з Тегерана в москву.

Як зазначив речник, хоч і росія має десятки таких літаків у справному стані, але, “дивлячись на супутникові знімки, чотири з них вже точно не буде використовувати".

“Це неймовірний психологічний фактор для всього населення росії, для їх військових. Ви бачите істерику в російських пабліках, в російських пропагандистських каналах. Їм це дуже не подобається, що відбувається. Але чого вони хотіли”, - додав Ігнат.

Доповнення

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що безпілотники, які атакували авіабазу в пскові у рф, були запущені з території росії.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський презентував новий освітній застосунок “Мрія”

     • 1036484 переглядiв