armiia-rf-vdaryla-po-enerhoobiektu-na-sumshchyni-zahynuv-pratsivnyk-pidpryiemstva-shche-7-poraneni-minenerho

Армія рф вдарила по енергооб'єкту на Сумщині: загинув працівник підприємства, ще 7 поранені - Міненерго

 • 19722 переглядiв

Внаслідок російського обстрілу енергооб'єкта на Сумщині загинув 54-річний водій, 7 працівників поранені. Також пошкоджено обладнання, знеструмлено підстанції та лінії в Донецькій, Запорізькій та Чернігівській областях.

У Сумській області внаслідок атаки російських військ на енергетичний обʼєкт один працівник загинув, ще 7 отримали поранення. Про це у суботу повідомили в Міненерго, передає УНН.

За даними Міненерго, за минулу добу під ворожі обстріли потрапляла цивільна енергетична інфраструктура у Донецькій, Запорізькій, Сумській та Чернігівській областях.

У Сумській області внаслідок обстрілу території енергообʼєкта було пошкоджено обладнання і укриття, знеструмювалось кілька підстанцій. Внаслідок атаки загинув працівник підприємства — 54-річний водій, ще 7 працівників отримали поранення та були госпіталізовані.

У Запорізькій області внаслідок обстрілу вимикалась повітряна лінія, при цьому знеструмлювались підстанції. Споживачі не знеструмлювались.

У Чернігівській області внаслідок обстрілу відключились повітряні лінії, знеструмлювались 413 абонентів у 6 населених пунктах. 

росіяни обстріляли Сумщину 84 рази: 2 загиблих, 9 поранених, серед яких дитина14.09.24, 01:00

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Українські сили просунулися вглиб Курської області - ISW

     • 17674 переглядiв