armiia-rf-vdaryla-kabom-po-kostiantynivtsi-na-donechchyni-5-poranenykh

Армія рф вдарила КАБом по Костянтинівці на Донеччині, 5 поранених

 • 21074 переглядiв

Російські війська скинули авіаційну бомбу КАБ-500 на житловий масив Костянтинівки Донецької області, в результаті чого поранено 5 мирних жителів і пошкоджено 13 житлових будинків.

Російські війська скинули напередодні пізно ввечері на житловий квартал у Костянтинівці у Донецькій області КАБ-500, п'ятеро цивільних дістали поранення, повідомили у вівторок у Донецькій обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"10 червня 2024 року, о 23:20, армія держави-агресора завдала авіаудар по місту Костянтинівка. За попередніми даними, ворог скинув на прифронтовий населений пункт "КАБ-500" з універсальним модулем планування й корекції", - повідомили у прокуратурі у соцмережах.

Засіб ураження, як вказано, "поцілив по житловому мікрорайону, де у своїх квартирах внаслідок розбиття скла та потужної вибухової хвилі зазнали тілесних ушкоджень 5 місцевих мешканців". Чоловіка 65 років та жінок віком від 63 до 88 років доставлено до лікарні. У потерпілих діагностовано черепно-мозкову травму та множинні різані рани тіла – усім надано кваліфіковану медичну допомогу, зазначили у прокуратурі.

Пошкоджено, як повідомляється, щонайменше 13 багатоквартирних житлових будинків: в оселях вибиті вікна та шибки.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Ворог за добу 8 разів вдарив по Донеччині: пошкоджені житлові будинки та адмінбудівля 10.06.24, 11:04

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За минулу добу рф втратила 1100 військовослужбовців

     • 16437 переглядiв

    11 червня: День кухонної плити, День "велосипедом на роботу"

     • 131330 переглядiв