apple-dast-mozhlivist-zrobiti-remont-kozhnomu

Apple дасть можливість зробити ремонт iPhone "кожному"

 • 202693 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Apple зробить інструменти, деталі та документи, необхідні для ремонту комп’ютерів і телефонів компанії, доступними для простих американців, повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що деталі та документи від Apple буде доступне за прийнятними цінами для клієнтів і майстерень по всій території Сполучених Штатів.

Цей захід є частиною ініціативи адміністрації Байдена змусити Конгрес прийняти закони, які вимагають таких заходів по всій країні.

Мета полягає в тому, щоб сприяти конкуренції та позбутися рішень, які призводять до вищих витрат для клієнтів. Головне, щоб звичайні люди мали кращі можливості ремонтувати те, що вони мають, від тракторів до смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple планує запровадити штучний інтелект на всіх своїх пристроях - Bloomberg

Каліфорнія, Колорадо, Нью-Йорк і Міннесота вже прийняли закони, які вимагають від клієнтів мати так зване право ремонтувати продукти, які вони купують, і що понад 30 інших штатів розглядають подібні законопроекти.

Apple критикують за те, що її продукти важко ремонтувати, а також за те, що вони не надають жодної підтримки клієнтам, які хочуть ремонтувати.

Доповнення

Щоб протистояти критиці, у 2019 році компанія почала розповсюджувати запчастини та посібники для деяких незалежних ремонтних майстерень. У серпні Apple підтримала закон про «право на ремонт» у Каліфорнії, де розташована компанія.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Apple дасть можливість зробити ремонт iPhone "кожному"

     • 202693 переглядiв

    Румунія закупить літаків F-35 на шість мільярдів доларів

     • 138136 переглядiв

    Стало відоме ім’я нового посла Польщі в Україні

     • 167625 переглядiв

    TikTok тестує можливість завантажувати 15-хвилинні відео

     • 138894 переглядiв