ukenru
antonivskiy-mist-neproyizniy-ok-pivden-pidtverdilo-chergoviy-udar

Антонівський міст непроїзний – ОК "Південь" підтвердило черговий удар

 • 141789 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. За Антонівським мостом на Херсонщині закріплено статус – непроїзний після останнього удару українських військових по ньому. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

«Продовжуючи вогневий контроль над транспортно-логістичними артеріями окупованих територій, за Антонівським автомобільним мостом закріплено статус – непроїзний», - йдеться в повідомленні.

Речниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону підтвердила нічний удар українських захисників по Антонівському мосту на Херсонщині.

«Знову нанесено удар по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний», - сказала Гуменюк.

Доповнення

Журналіст Андрій Цаплієнко виклав у Telegram відео на якому видно удари по Антонівському мосту на Херсонщині.

Як повідомляли місцеві Telegram-канали у ніч на неділю, 14 серпня в Херсоні було чути вибухи в районі зосередження ворожих сил біля Антонівського мосту.

27 липня повідомлялося, що Збройні сили України завдали кілька влучних ударів по Антонівському мосту, який був важливою частиною транспортного сполучення для окупантів.

Українські Національні Новини

Війна