92-richniy-rupert-merdok-yde-z-posadi-golovi-pravlinnya-fox-i-news-corp

92-річний Руперт Мердок йде з посади голови правління Fox і News Corp

 • 156948 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Виконавчий директор Fox News Руперт Мердок залишить посаду голови ради директорів компанії та передасть кермо влади синові. 92-річний бізнесмен оголосив про це сьогодні вранці, передає УНН з посиланням на Politco.

Деталі

Лахлан Мердок, старший син Руперта, буде єдиним виконавчим директором на чолі медіа-імперії, про це виконавчий директор написав у записці до співробітників компанії. За його словами, сам він залишиться почесним головою Fox and News. Офіційний Мердок піде у листопаді.

"Все своє професійне життя я займався новинами та ідеями, і це не зміниться. Але настав час для мене взяти на себе інші ролі, знаючи, що у нас є справді талановиті команди і пристрасний, принциповий лідер в особі Лахлана", - написав Мердок. 

Мердок не уточнив причини своєї відставки, але зазначив, що у нього все гаразд зі здоров'ям.

"Я по-справжньому пишаюся тим, чого ми спільно досягли впродовж десятиліть, і я багато чим зобов'язаний своїм колегам, чий внесок у наш успіх іноді був непомітним за межами компанії, але я глибоко ціную його. У своїй новій ролі я можу гарантувати, що буду щодня брати участь у конкурсі ідей", - написав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медіамагнат Руперт Мердок раптово скасував заручини

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Шведські танки Stridsvagn 122 уже в Україні - ЗС Швеції

     • 190242 переглядiв

    В росії запроваджено обмеження на експорт бензину

     • 122275 переглядiв

    Президент Зеленський прибув до Конгресу США

     • 406858 переглядiв