60-lyudey-zalishilis-bez-zhitla-vnaslidok-raketnoyi-ataki-na-kriviy-rig-ofis-prezidenta

60 людей залишились без житла внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг - Офіс президента

 • 996021 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Внаслідок російської ракетної атаки по житловому будинку в Кривому Розі без домівок залишилися близько 60 людей, місцева влада має вирішити питання придбання нових квартир або ремонту пошкодженного будинку. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба в ефірі всеукраїнського телемарафону, повідомляє УНН.

Цитата

"Місцева влада запропонує місця розселення. Поки що, наскільки ми розуміємо, більшість людей хочуть залишатися у своїх родичів, це зрозуміло, але всі вони отримають альтернативне житло від місцевої та обласної влади. Після того, як буде завершена експертиза саме цього житлового будинку, буде прийнято рішення: людям буде або придбане житло коштом місцевого і обласного бюджетів, або цей будинок буде відремонтовано", - сказав Кулеба.

Доповнення

За словами заступника керівника Офісу Президента, поруч зазнали пошкоджень ще п’ять багатоповерхових житлових будинків. Зараз у них уже відбуваються відновлювальні роботи.

Кулеба підкреслив, що протягом доби планують відновити вікна, двері, дахи, щоб люди могли знаходитися в нормальних умовах.

Також він зауважив, що буде ухвалено рішення щодо одноразової матеріальної допомоги постраждалим.

Доповнення

У Кривому Розі армія рф у ніч на 13 червня поцілила в житлову пʼятиповерхівку та інші об'єкти. Внаслідок ракетного удару російських військ загинули 11 людей, 28 поранених. Пошуково-рятувальна операція біля пʼятиповерхівки завершена.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Жителька Еквадору повстала з труни

     • 2013339 переглядiв