У Кадіївці на Луганщині працює мобільний крематорій окупантів - ОВА

У Кадіївці на Луганщині працює мобільний крематорій окупантів - ОВА

Київ  •  УНН

3 липня 2023, 04:48  •  439824 перегляди

КИЇВ. 3 липня. УНН. У Кадіївці у Луганській області працює мобільний крематорій російських окупантів, повідомив у понеділок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

"Аби не виплачувати компенсацію і на надавати пільги родинами загиблих окупантів, кількість яких зростає щогодини, у так званій "лнр" поширюється практика використання мобільних крематоріїв. Один із них майже цілодобово працює у Кадіївці. Туди доставляють тіла ліквідованих бійців "народної міліції", - написав Лисогор у Telegram.

Деталі

Протягом доби, зі слів голови ОВА, росіяни активно застосовували авіацію і артилерію.

"Потужні удари з повітря завдані по Діброві, Білогорівці, Новолюбівці. Під щоденними обстрілами перебуває Невське, зокрема і вчора. Останніми днями ворог атакував уздовж усієї лінії фронту. Знов активізувався поблизу Новоселівського. Не припиняє спроб просунутися в районах Білогорівки та Серебрянського лісництва. Наші захисники тримають оборону і завдають противнику втрат в особовому складі і техніці", - повідомив Лісогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сєвєродонецьку людей, затриманих за спробу здійснити телефонний дзвінок, окупанти відправляють рити окопи