zsu-znischili-skladi-ta-vorozhu-tekhniku-v-khersonskiy-ta-mikolayivskiy-oblastyakh

ЗСУ знищили склади та ворожу техніку в Херсонській та Миколаївській областях

 • 199879 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Оперативне командування "Південь" повідомило, що військовослужбовці ЗСУ знищили склади та ворожу техніку в Херсонській та Миколаївській областях, передає УНН.

Деталі

Пара українських штурмовиків та бомбардувальник активно відпрацювали по скупченню ворога, його техніки та складу боєприпасів, а також по батареї РСЗВ "Град" в районі Давидова Брода та Тернових Под.

Ввечері штурмовики парно вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, а бомбардувальник спорожнив опорний пункт противника неподалік. Інформація про втрати ворога уточнюється.

Цитата

"Під час виконання нашими ракетно-артилерійським підрозділами вогневих завдань, нанесено ураження по кількох командних пунктах, станціях управління та базах логістичного забезпечення ворога. Підтверджені втрати противника наразі складають: 41 рашист, 1 літак Су-35, 1 безпілотний розвідник, 3 РСЗВ "Град", 3 гаубиці "Мста-Б" і 1 "Гвоздику", 1 автомобіль зв’язку та 2 звичайних, також знищено ще 1 польовий артилерійський склад в районі Брускинського", - повідомили в командуванні.

Нагадаємо

Окупанти завдали ракетного удару по Одеській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 20 липня

     • 121566 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь

     • 284421 переглядiв

    У Харківській області повідомляють про сім вибухів

     • 239819 переглядiв

    Окупанти завдали ракетного удару по Одеській області

     • 200217 переглядiв