zsu-prosunulysia-v-kurskii-oblasti-ta-vzialy-pid-kontrol-shche-dva-naseleni-punkty-zelenskyi

ЗСУ просунулися в Курській області та взяли під контроль ще два населені пункти, – Зеленський

 • 64621 переглядiв

Президент Зеленський повідомив про просування ЗСУ на 1-3 км у Курській області. Українські війська взяли під контроль два нових населених пункти та продовжують активні дії щодо ще одного.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні повідомив про нові успіхи Збройних Сил України в Курській області. За його словами, українські війська просунулися на відстань від 1 до 3 кілометрів у цьому регіоні та взяли під контроль два нових населених пункти, передає УНН

Деталі

"Є просування наших сил у Курській області від 1 до 3 кілометрів. Взяли під контроль ще два населені пункти. Тривають активні дії щодо ще одного населеного пункту. Є поповнення обмінного фонду", – заявив президент Зеленський під час свого останнього звернення.

Операція триває, і українські військові продовжують активні дії, спрямовані на звільнення територій від російських окупантів. Поповнення обмінного фонду свідчить про успіхи в захопленні військовополонених, що може відіграти важливу роль у майбутніх обмінах.

Україна продовжує демонструвати свій незламний дух та рішучість у боротьбі за свою незалежність, просуваючись у звільненні окупованих територій.

Не забудьте підтримати наших військових через надійні канали донатів.

Генштаб: за добу 134 бої на фронті, понад третина - на Покровському напрямку, операція на Курському напрямку триває22.08.24, 08:44

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українка здобула "бронзу" на ЧС з веслування на каное

     • 13343 переглядiв