zsu-likviduvaly-odnu-z-hazovykh-vyshok-u-chornomu-mori-yaku-rosiiany-vykorystovuvaly-dlia-rozvidky

ЗСУ ліквідували одну з газових вишок у Чорному морі, яку росіяни використовували для розвідки

 • 26711 переглядiв

Українські військові атакували газову вишку в Чорному морі, де розміщувалися російські військові та розвідувальне обладнання. За словами речника ВМС, окупанти використовували цю локацію для GPS-спуфінгу.

Українські військові завдали удару по газовій вишці в акваторії Чорному морі, де розміщувалися російські військові та технічне обладнання для розвідки. Про це розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передає УНН.

Деталі 

За його словами, окупанти використовували цю локацію для GPS-спуфінгу з метою зробити небезпечним цивільнесудноплавство. Допустити цього ми не можемо.

І так, за пів доби до ураження ворог закинув на платформу обладнання та військовий персонал. Цивільних там не було. Штатний функціонал платформа не виконувала. Берегові ракетно-артилерійскі війська ВМС ЗС України - це максимально серйозні чуваки

- заявив Плетенчук. 

Доповнення

Спочатку відео в соцмережах виклали громадські активісти, зокрема й Сергій Стерненко. За його словами, на кадрах одна з газових вишок в акваторії Чорного моря, де росіяни тримали технічне розвідувальне обладнання та до 40 осіб особового складу.

Популярні

Новини по темі

Дешевих яблук не буде і в новому сезоні - прогноз

 • 26798 переглядiв