ukenru
zonu-zabrudnennya-u-balakliyi-zmensheno-do-150-metriv

Зону забруднення у Балаклії зменшено до 150 метрів

 • 9452 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Внаслідок очищення території навколо м. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 150 метрів. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 08:00 11 квітня пожеж на території м. Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. У ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо м. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 150 метрів", - йдеться у повідомленні.

Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’яти населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 592 чоловік особового складу та 129 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 171 співробітник та 54 одиниць техніки, 20 піротехнічних розрахунків (135 рятувальників та 50 одиниць техніки).

Нагадаємо, за даними ДСНС, о 2:56 23 березня надійшла інформація про те, що на території військового складу Міністерства оборони у місті Балаклія Харківської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Як повідомляв УНН, 10 квітня зону забруднення у районі Балаклії зменшили до 200 метрів.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП