znizhennya-zalezhnosti-vid-krimskogo-mostu-andryuschenko-kazhe-okupanti-khochut-zaliznitsyu-z-mariupolem-volnovakhoyu-ta-donetskom

Зниження залежності від Кримського мосту: Андрющенко каже, окупанти хочуть залізницю з Маріуполем, Волновахою та Донецьком

 • 585615 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Російські окупанти намагаються встановити пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком, повідомив у середу радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

"Окупанти намагаються побудувати пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком. Зараз це не лише балачки, вони почали будівництво залізничного мосту біля села Гранітне через річку Кальміус", - написав Андрющенко у Telegram.

Деталі

З його слів, у разі успіху це дозволить включити існуючу гілку Маріуполь-Асланове-Кальчик-Волноваха в пряме сполучення з Таганрогом та Ростовом-на-Дону.

"На практиці це не лише глобальне вирішення питання щодо військової та цивільної логістики, але й кардинальне зниження залежності від залізничного сполучення Кримським мостом", - пояснив Андрющенко.

Він нагадав, що залізничне сполучення з Волоновахи на захід йде далі через Розівку-Мелітополь в Крим, на північ – Донецьк.

Раніше

У Силах оборони Півдня вказували, що в окупантів у Криму більшає проблем з логістикою.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові в трамваї померла жінка - ЗМІ

     • 375005 переглядiв

    Дрони Shahed містять європейські компоненти - Guardian

     • 281132 переглядiв