zmitsnennia-enerhetychnoi-stabilnosti-odeshchyna-otrymala-ponad-piv-sotni-heneratoriv-vid-yes

Зміцнення енергетичної стабільності: Одещина отримала понад пів сотні генераторів від ЄС

 • 9162 переглядiв

Одеська область розподілила 53 генератори від ЄС між громадами для критично важливих об'єктів. Обладнання передано комунальним підприємствам, медзакладам, ЦНАПам та філії Концерну радіомовлення для забезпечення стабільної роботи.

Одеська область отримала нову партію генераторів від Європейського Союзу. 53 машини вже розподілені між громадами для критично важливих об'єктів інфраструктури. Про це інформує очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Голова ОВА уточнив, що генератори надано комунальним підприємствам, що відповідають за безперебійну роботу систем водопостачання та водоочистки.

Одеська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення також отримала необхідне обладнання для забезпечення стабільного сигналу телевізійного та FM-мовлення.

Крім того, нові генератори були передані 12 закладам охорони здоров'я у різних куточках Одещини, що сприятиме безперебійній роботі медичних установ. Для гарантії стабільного функціонування системи надання адміністративних послуг генераторами також забезпечили ЦНАПи у Білгород-Дністровському, Болградському та Роздільнянському районах області, повідомляє Кіпер.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Суд продовжив Шуфричу арешт до 4 листопада

     • 11517 переглядiв

    Віктор Микита отримає посаду в ОП - журналіст

     • 11613 переглядiв

    Українські пілоти прибули до Канади для навчання на F-16

     • 15054 переглядiв