zmina-nastroiv-i-skladnoshchi-v-myslenni-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-z-19-po-25-serpnia

Зміна настроїв і складнощі в мисленні: гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 19 по 25 серпня

 • 63652 переглядiв

З 19 по 25 серпня очікується Повний Місяць і швидка зміна настроїв у всіх знаків зодіаку. Астролог радить зберігати спокій, уникати конфліктів і великих фінансових рішень.

У період з 19 по 25 серпня  у всіх людей спостерігатимуться дуже швидка зміна настрою, примхливість. Головною подією тижня буде Повний Місяць, який відбудеться 19 серпня о 21.26 за київським часом. Чого очікувати всім знакам Зодіаку, спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Деталі

Як зазначила астролог,  особливістю цього Повного Місяця буде те, що він  перебуватиме в знаку Водолія - це прагнення до великої свободи і незалежності, до звільнення від усього старого і віджилого. При цьому, Місяць буде у квадратурі з Ураном, який є господарем знака Водолія, що призведе до революційних  настроїв. 

"Через цей показник можуть утворитися революційні зіткнення, протести та бунти в різних країнах світу. Також можуть виникнути раптові гострі ситуації, прояв тероризму. А в усіх людей спостерігатимуться дуже швидка зміна настрою, примхливість", - розповідає Базиленко. 

 Також, як зазначила астролог, у момент повного Місяця Сонце буде в з'єднанні з ретроградним Меркурієм, який буде "спалений" у променях Сонця. "Це призведе до складнощів у мисленні та у спілкуванні, до аварійності на дорогах. Будьте уважні до цих питань протягом усього тижня", - закликає Базиленко. 

Протягом усього цього тижня Венера перебуватиме в знаку Діви і протистоятиме Сатурну, що дасть усім нам холод у почуттях, ощадливість та егоїзм. Астролог радить берегти свої стосунки, що вже склалися, і не розпочинати нові. Також із грошима теж потрібно бути обережними, не варто інвестувати, брати кредити, робити великі покупки, відмовтеся від серйозних косметологічних процедур.

"Зараз варто зберігати спокій, наводити лад у справах і у власному домі, закінчувати розпочаті проєкти, берегти стосунки", - розповіла Базиленко. 

ОВНИ 

 У 1-й половині тижня вам потрібно уважно поставитися до особистих стосунків. Зараз не час для конфліктів у сім'ї та для нових знайомств. Будьте уважні до своїх коханих.

 А ось із 2-ї половини тижня ви можете повністю зануритися в робочі питання, де потрібно бути уважними у відносинах із вашим колективом. Максимально уникайте конфліктних ситуацій. Зараз не варто  купувати автомобіль. Будьте уважні на дорогах.

ТІЛЬЦІ 

 На початку цього тижня будьте дуже обережні зі своїми емоціями, інакше ви припуститеся купи помилок, а ваш революційний настрій може завдати вам шкоди. Уникайте конфліктів із близькими та з друзями.

 У 2-й половині тижня Вам краще приділити більше часу відпочинку та власним дітям. Будьте уважні з фінансовими питаннями, вам не варто в цей час займатися інвестиціями і великими покупками.

БЛИЗНЮКИ 

На початку цього тижня вам варто уникати великих конфліктів, бути уважними на дорогах, відмовитися від покупок, особливо техніки та автомобіля.

 У другій половині тижня ви будете повністю занурені в домашні справи, де вам також треба зберігати спокій у спілкуванні зі своїми близькими. Вам буде сприятливо зустрітися з тими людьми, з якими ви давно відкладали довгоочікувану зустріч.

РАКИ 

 На початку тижня остерігайтеся грошових втрат і фінансового обману. Не вкладайте гроші у великі проєкти або покупки.

У другій половині тижня у вас буде багато цікавого спілкування та інформації, можливі відрядження. У вас виникнуть нові революційні ідеї.

 Також у цей період для вас можуть відкритися таємниці, які були за вашою спиною. Але, в будь-якому разі, вам варто дотримуватися спокою.

ЛЕВИ 

 На початку цього тижня ви перебуватимете в дуже великій емоційній напрузі, що може загнати ваші справи в глухий кут. Тому в жодному разі не приймайте важливих рішень і не робіть необдуманих вчинків.

 У 2-й половині тижня у вас вирішуватимуться ваші фінансові питання, де так само варто бути обережними. Зараз вам не варто бути занадто марнотратними. Краще зайнятися наведенням порядку у своїх справах, що накопичилися.

ДІВИ 

Цього тижня ви будете дуже турбуватися з кожного питання і різних дрібниць. Вам варто проявляти більше спокою і розсудливості, особливо в першій половині тижня.

 У 2-й половині тижня реалізовуйте всі ваші справи, але варто пам'ятати, що швидко вони йти не будуть через ретроградність Меркурія.

 Будьте уважними до своїх партнерів по бізнесу, особливо в грошових питаннях. 

Цього тижня відмовтеся від косметологічних процедур.

ТЕРЕЗИ

 На початку цього тижня у вас можуть виникнути безліч гострих питань, особливо у ваших проєктах. Вам не варто ухвалювати поспішних рішень. Також із друзями уникайте конфліктів. 

У 2-й половині тижня добре присвятити час собі і своєму внутрішньому світу, більше відпочивати і частіше бувати на природі.

СКОРПІОНИ 

  На початку цього тижня будьте дуже обережні у спілкуванні з вашим керівництвом, де можуть виникнути складні ситуації або вас можуть позбавити вашої посади. Будьте обережні в ухваленні серйозних рішень, не поспішайте з висновками.

 У 2-й половині тижня ви зможете спокійно зайнятися своїми вже наявними проектами. Доробіть справи, що накопичилися. Зустрінься з друзями, з якими ви давно відкладали зустріч.

СТРІЛЬЦІ 

 На початку тижня вам варто відмовитися від далеких поїздок і також бути обережним у спілкуванні з іноземцями. Протягом усього тижня ви можете отримати дуже цікаві пропозиції щодо підвищення кар'єрного зростання.

Також вам варто повернутися до старих накопичених питань, які ви зможете вдало вирішити.

У вашому житті можуть з'явитися колишні.

КОЗЕРОГИ 

На початку тижня вам варто відмовитися від ризиків, революційних настроїв і необдуманих рішень. Також будьте уважні до свого здоров'я. 

У другій половині тижня вдало вирішуватимуться юридичні питання. Можливі хороші стосунки з іноземцями.  Більше приділяйте часу своїй самоосвіті. Але вам варто відкласти подорожі за кордон. 

ВОДОЛІЇ 

 На початку тижня, особливо в повний місяць, вам буде дуже складно стримувати себе емоційно. Ви перебуватимете в стані, де вам захочеться повних змін у своєму житті. І в цей момент ви можете припуститися великих помилок. Стримуйте негативні емоції, примхливість.  Зберігайте спокій, відкладіть усі важливі справи і присвятіть цей час собі та домашнім справам. Ви також у період повного місяця можете розірвати стосунки з тими людьми, які були для вас тягарем.

 У 2-й половині тижня Вам варто зайнятися тими справами, які ви давно відкладали на потім, зустрітися з тими людьми, з якими ви давно не бачилися для того, щоб завершити з ними важливі справи.

РИБИ 

Цього тижня вам найкраще перебувати в спокої. Приділіть увагу своєму здоров'ю.

 У першій половині тижня вам варто відмовитися від серйозних стоматологічних і косметологічних процедур. Особливо уважно поставтеся до свого особистого життя, особливо сімейного. Тут можуть у вас виникнути складнощі, непорозуміння і будь-яка дрібниця може призвести до серйозних скандалів. Тому, постарайтеся проявляти максимальну турботу про своїх коханих.

 Відкладіть купівлю або продаж нерухомості на кінець цього місяця.

Тетяна Краєвська

Слайдер

Популярні

Новини по темі

Кібератака на monobank після трьох діб припинилася - Гороховський

 • 20293 переглядiв

російські удари по Донеччині: 3 загиблих, 9 поранених за добу

 • 29459 переглядiв