ukenru
zhitelyam-turetskikh-regioniv-yaki-mezhuyut-iz-siriyeyu-povidomili-pro-pochatok-viyskovoyi-operatsiyi-proti-kurdskikh-voyenizovanikh-formuvan-sotsmerezhi

Жителям турецьких регіонів, які межують із Сирією, повідомили про початок "військової операції" проти курдських воєнізованих формувань - соцмережі

 • 248332 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Жителям турецьких регіонів, які межують із Сирією, через гучномовці сказали про початок "військової операції" проти курдських воєнізованих формувань, пише УНН з посиланням на соцмережі.

Деталі

У соцмережах повідомили, що Туреччина оголосила про початок військової операції проти курдських воєнізованих формувань на суміжній стороні найближчим часом. Як зазначається, країна ввела війська у Афрін.

Жителів прикордонних із Сирією регіонів Туреччини було поінформовано про плани уряду за допомогою гучномовців із мечеті.

За інформацією ЗМІ, турецька авіація пролетіла над прикордонним районом Газіантеп і рухається по всій лінії зіткнення із Сирією.

Доповнення

Губернатор Газіантепа Давут Гюль заявив, що оголошення в мечетях "перевершили своє призначення", адже комендантської години, позаштатної ситуації немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП