zhitelyam-rosiyskogo-peterburga-dzvonyat-vid-imeni-pvk-vagnera

Жителям російського петербурга дзвонять від імені ПВК «Вагнера»

 • 661531 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Жителям російського петербурга телефонують від імені ПВК «Вагнера» і пропонують вступити до їхніх лав або підтримати найманців фінансово. Про це пише російський сайт «Вот Так», повідомляє УНН.

Одна зі співрозмовниць видання розповіла, що її 53-річному батькові зателефонували 3 січня. Він має звання лейтенанта, працює лікарем швидкої допомоги і має діючу бронь від мобілізації.

Деталі

Той, хто телефонував, представився «Валерою» і сказав, що «потрібні руки». Примітно, що його номер не був прихований, проте зник з історії дзвінків після розмови. Ще один співрозмовник «Вот Так» 23-річний молодий чоловік, розповідає, що йому зателефонували перед Новим роком. Той, хто дзвонив, сказав, що «у нас іде священна війна з фашиками і пед***ми». Він запропонував прийти в «ПВК Вагнер Центр» і «батьківщині борг віддати або допомогти чимось».

Наприкінці розмови абонент додав: «Тобі ніхто не загрожує, але май на увазі — в одному місті живемо».

Того ж дня дзвінок надійшов ще одному петербуржцю, 22-річному студенту. Той, хто телефонував, використовував майже ті самі репліки, що й у випадку з попереднім співрозмовником видання. Після розмови молодий чоловік пробив номер і з'ясував, що він належить якомусь Олександру. Він зв'язався з ним, і Олександр розповів, що ніяк не пов'язаний із ПВК Вагнера.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Фінляндії охоронці ТЦ убили жінку

     • 1075454 переглядiв