ukenru
zhitelya-prikarpattya-zasudili-do-dovichnogo-uvyaznennya-za-podviyne-vbivstvo

Жителя Прикарпаття засудили до довічного ув'язнення за подвійне вбивство

 • 7312 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за п.1, п.13 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України щодо 50-річного жителя обласного центру. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Під час судового розгляду прокуратура орієнтувала суд на призначення обвинуваченому довічного ув’язнення.

Нагадаємо, що у січні 2012 року на сміттєзвалищі в селі Рибне поблизу Івано-Франківська було знайдено тіла двох жінок. Під час розслідування встановлено, що вбивство вчинив житель обласного центру, якому одна із постраждалих заборгувала кошти.

Так, навідавшись у черговий раз до своєї боржниці, він вимагав, щоб та повернула йому гроші. Однак жінка відмовилась, мотивуючи тим, що за вказану суму грошей вона протягом тривалого часу надавала йому інтимні послуги і пригощала спиртним та їжею. Категорична відмова обурила зловмисника, і він вирішив позбавити життя жінку та її подругу, яка в той час перебувала у помешканні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила справу щодо нападу на сільського голову та убивства його дружини

Схопивши зі столу кухонний ніж із лезом у вигляді пили, він по черзі завдав їм кілька колото-різаних ударів, а далі ряд ріжучих ударів у шию, від яких вони померли.

Тіла жінок злочинець помістив у ванну і з місця події скрився, та вже увечері повернувся, щоб приховати сліди злочину. В приміщенні квартири він повитирав кров, а трупи потерпілих у господарській сумці на велосипеді вивіз до смітника та викинув їх у сміттєвий контейнер.

Івано-Франківський міський суд погодився з позицією прокуратури, визнавши злочинця винним у вчиненні цих правопорушень, та вироком призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Окрім того, при призначенні покарання враховано, що він уже був засудженим до 14 років ув’язнення за подвійне вбивство на території Словацької Республіки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП