ukenru
zhitelya-kiyivschini-zaareshtuvali-za-vbivstvo-brata-ta-napad-na-matir

Жителя Київщини заарештували за вбивство брата та напад на матір

 • 7066 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Жителя Київщини заарештували за вбивство брата та напад на матір. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Установлено, що 28 листопада поточного року, у селі Сулимівка Яготинського району, правоохоронними органами виявлено за місцем власного проживання тіло чоловіка, 1968 року народження із різаною раною шиї, а також непритомну жінку з такими ж пораненнями.

Того ж дня правоохоронці встановили особу підозрюваного у вчиненні вказаного злочину та затримано у порядку ст.208 КПК України. Як з’ясувалося, 44-річний чоловік, щоб не спостерігати, як мати доглядає за хворим братом, канцелярським ножем завдав своїм рідним тілесні ушкодження.

Зловмиснику оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

За скоєне правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

За клопотанням прокуратури підозрюваний перебуватиме під вартою.

Досудове розслідування триває.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП