zelenskyi-ukraina-vkotre-dyvuie-rosiia-vkotre-u-svoiemu-repertuari-tak-zmalovuiut-podii-na-kurshchyni-svitovi-media

Зеленський: Україна вкотре дивує, росія вкотре у своєму репертуарі - так змальовують події на курщині світові медіа

 • 24305 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що світові медіа показують контраст між діями України та росії на курщині. Він підкреслив цивілізованість українських воїнів та негідне ставлення росії до власних громадян.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що світові медіа змальовують події на курщині як такі, що Україна вкотре дивує, а росія вкотре у своєму репертуарі - показують, як держава-агресор ставиться до своїх громадян, яких називає "насєлєніє", як саме росія своїх "нє бросаєт", як їхні солдати мародерять свої ж магазини. Про це Зеленський заявив у зверненні до Дня Незалежності України, передає УНН.

Україна вкотре дивує. росія вкотре у своєму репертуарі. Так загалом змальовують події на курщині світові медіа. Показують, як росія ставиться до своїх громадян, яких називає "насєлєніє". Як саме росія своїх "нє бросаєт". Як їхні солдати мародерять свої ж магазини. Так виглядає путінська росія в очах усього світу. І так само весь світ бачить, як наші воїни дають місцевим людям воду, їжу, ліки, а ті кажуть: "Добре, що тепер тут ви, а не кадирівці". Так виглядає гідність України. Цивілізованість. Чеснота нашої незалежності

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні до Дня Незалежності України наголосив, що той, хто хоче сіяти на нашій землі зло, пожинатиме його плоди на своїй території.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зарано оцінювати ситуацію в курській області - Білий дім

     • 22778 переглядiв