zelenskiy-zibrav-stavku-povidomiv-pro-rezultati-na-fronti-i-obgovorennya-zmin-u-mizhnarodniy-polititsi

Зеленський зібрав Ставку: повідомив про результати на фронті і обговорення змін у міжнародній політиці

 • 293614 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у вівторок повідомив, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де учасники зосередилися на питаннях фронту та змінах у міжнародній політиці та викликах, пише УНН.

Цитата

"Провів засідання Ставки. Важливі доповіді командувачів. Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати. Я дякую деяким нашим партнерам: ефективна зброя, як ми й домовлялись", - зазначив Зеленський у Telegram.

З його слів, окремо "обговорили міжнародну політику, наявні зміни". "Урядовці доповідали, розвідка також. Викликів багато. Але, якими б не були загрози, наша відповідь – це наша сила, наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні або з обороною, допомагати, дбати про тих, хто поруч, знайти своє місце в спільній роботі народу – це важливо", - вказав Президент.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині викрило схему імпорту ліків без сплати податків

     • 262507 переглядiв

    "Армія дронів": на фронт передали ще понад 800 безпілотників

     • 184987 переглядiв