ukenru
zelenskiy-sogodni-vistupit-zi-zvernennyam-do-parlamentu-ispaniyi-ta-u-radi-bezpeki-oon

Зеленський сьогодні виступить зі зверненням до парламенту Іспанії та у Раді Безпеки ООН

 • 125033 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Під час свого нічного звернення Президент України Володимир Зеленський повідомив виступить зі зверненням до парламенту Іспанії та у Раді Безпеки ООН. Про це інформує УНН.

Цитата

"Цього тижня продовжую виступи зі зверненнями до парламентів народів світу. Подякував румунському народу за тепле ставлення до наших переселенців. Це правда. Закликав до більших санкцій проти росії. Казав і про те, що лідерство Румунії незамінне для гарантування безпеки в Чорноморському регіоні та для відновлення справедливості в Європі в цілому", - повідомив Президент.

Деталі

Глава держави додав, що сьогодні має виступити зі зверненням до парламенту Іспанії, а також у Раді Безпеки ООН.

До того ж Володимир Зеленський взауважив, що потрібно готуватися до ще більш жорстокої активності окупантів на східному та південному напрямках.

"Ми знаємо, що вони збираються робити на Донбасі. Знаємо, що вони збираються робити біля Харкова, у деяких інших районах держави. росія концентрує там значну кількість військових і техніки. І ця активність доводить, що застосованих проти росії санкцій замало. Буде більше", - додав Президент.

Нагадаємо

Президент: усім скабєєвим, вечірнім мудодзвонам, фронтовим брехунам та їхнім керівникам у москві варто запамʼятати - фінал вашого життя буде за ґратами.

Українські Національні Новини

Політика