ukenru
zelenskiy-schoyno-vdastsya-garantuvati-bezpeku-za-dopomogoyu-mizhnarodnogo-poserednitstva-ukrayina-zrobit-use-mozhlive-dlya-protidiyi-prodovolchiy-krizi

Зеленський: щойно вдасться гарантувати безпеку за допомогою міжнародного посередництва, Україна зробить усе можливе для протидії продовольчій кризі

 • 86402 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні зазначив, що позиція України залишається чіткою і незмінною – як тільки вдасться забезпечити безпеку судноплавства з українських портів за допомогою міжнародного посередництва, держава зробить все для протидії продовольчій кризі в світі, передає УНН.

Цитата

“Наша позиція чітка й незмінна: щойно вдасться гарантувати безпеку за допомогою міжнародного посередництва, Україна зробить усе можливе для протидії продовольчій кризі у світі, яка виникла через російську війну, — і в Азії, і в Африці, і в більшості країн Європи”, — наголосив він.

Нагадаємо

Зеленський в Миколаєві та в Одесі провів наради з нашими військовими, з усіма посадовцями, які відповідають за оборону й забезпечення цих областей. Заслухав доповіді щодо руйнувань, яких області зазнали від російських ударів.

Українські Національні Новини

Суспільство