ukenru
zelenskiy-opublikuvav-video-do-dnya-ukrayinskoyi-derzhavnosti-scho-vidznachayetsya-vpershe

Зеленський опублікував відео до Дня Української Державності, що відзначається вперше

 • 168316 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. До Дня Української Державності Президент України Володимир Зеленський опублікував відео, у якому заявив, що важливо не лише відзначати появу державності, але й об'єднуватися задля її збереження, та нагадав, що українці - козацького роду, а отже, нам точно усміхнеться доля, передає УНН.

Цитата

«Нашу велику українську сім'ю єднає родина державних символів України. Це три брати: Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн. А на мою думку, важливо не лише відзначати появу державності, але й об'єднуватися задля її збереження», - сказав Зеленський.

Деталі

Окрім того, Президент прокоментував ранкові ракетні удари росіян.

«Неспокійний ранок. Знову – ракетний терор. Ми не здамося. Не опустимо рук. Нас не залякати. Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди… Ми думали, що запанували у своїй сторонці, ми кладемо душу і тіло за нашу свободу. Бо забули, що ще далеко не всі вороженьки – як роса на сонці… Але ми – козацького роду. А отже, нам точно усміхнеться доля», - зазначив Зеленський.

Відзначимо, його слова перегукуються зі словами з Гімну України.

Доповнення

Сьогодні, 28 липня, в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі-України та День Української Державності, який започаткували минулого року.

Українські Національні Новини

Політика