zelenskiy-kazhe-pro-realizatsiyu-domovlenostey-z-partnerami-zakhodyat-vazhka-tekhnika-artileriya-ppo-i-budut-sche-novini

"Заходять важка техніка, артилерія, ППО": Зеленський заявив про реалізацію домовленостей з партнерами і анонсував ще новини

 • 14825885 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів ранкову "звірку годинників", за підсумками чого заявив про реалізацію домовленостей з партнерами - заходить важка техніка, артилерія, засоби ППО. Також обговорили ситуацію на фронті, інспекцію ВЛК, були й закриті доповіді СБУ та ГУР, зазначив Глава держави, пише УНН.

Цитата

"Щоденна ранкова «звірка годинників». Реалізуються домовленості з партнерами. Заходять важка техніка, артилерія, засоби ППО. Продовжуємо роботу над наступними пакетами. Новини будуть скоро", - зазначив Зеленський у соцмережах.

Деталі

Також, з його слів, обговорили ситуацію на фронті. "Оборонні та наступальні дії. Результати застосування дронів", - вказав Президент.

"Перебіг всеохопної інспекції ВЛК. А також робота СБУ щодо «воєнкомів» і колаборантів. Хороші результати", - відзначив Глава держави.

"Окремо - закриті доповіді СБУ та ГУР щодо їхніх спеціальних завдань. Робота триває", - розповів Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жнива-2023: намолотили понад 27 млн тонн зерна

     • 3165407 переглядiв

    "Наша Ряба" увійшла до топ-10 брендів, якими пишаються українці

     • 759081 переглядiв

    Декриміналізація порно: у Раді зареєстрували законопроект

     • 2283203 переглядiв

    До мікрорайону Корабел подали напругу - Херсонська ОВА

     • 667288 переглядiв