ukenru
zavtra-kabinet-ministriv-ukrayini-zberetsya-na-chergove-zasidannya

Завтра Кабінет міністрів України збереться на чергове засідання

 • 9482 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. 19 квітня об 11-й годині в Будинку уряду під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана розпочнеться чергове засідання Кабінету міністрів України. Про це передає УНН з посиланням на урядову прес-службу.

"19 квітня під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться засідання уряду. Початок - об 11:00", - йдеться у повідомленні.

В порядку денному засідання, зокрема, розгляд питання про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України № 1134 від 17 серпня 2002 pоку щодо порядку розподілу у 2017 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та повʼязаного з корупцією правопорушення.

Як повідомляв УНН 17 квітня, міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що уряд планує внести до ВР законопроект про пенсійну реформу до 16 травня.

14 квітня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про готовність нести відповідальність за запропоновані реформи.

Українські Національні Новини

Політика