ukenru
zasudzhenomu-v-ukrayini-za-terorizm-rosiyaninu-sednikovu-potribna-operatsiya

Засудженому в Україні за тероризм росіянину Седікову потрібна операція

 • 9108 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Засудженому в Україні за тероризм громадянину Росії Олексію Седікову, який заявлений у списку на відвідання Омбудсменом РФ, потрібна операція. Про це в мережі Facebook повідомила уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова, передає УНН.

“Сьогодні побувала в Бучанській виправній колонії № 85. Також в цій колонії відбуває покарання за тероризм громадянин Росії Олексій Седіков, який заявлений у списку на відвідання Омбудсменом РФ Тетяною Москальковою. Але оскільки домовленості президентів України та Росії про безперешкодне відвідання в’язнів призупинені, то, на прохання Т. Москалькової, я особисто відвідала О. Седікова. Його самопочуття та умови утримання задовільні. Але, за словами лікаря колонії, Олексію потрібна термінова операція”, — написала омбудсмен.

Нагадаємо, дехто з в’язнів в Україні, яких хоче відвідати омбудсмен Російської Федерації, відмовились від зустрічі з Тетяною Москальковою.

Як повідомляв УНН, уповноважена Росії з питань прав людини Тетяна Москалькова відвідала українського в’язня Миколу Карпюка.

Українські Національні Новини

Політика