ukenru
zaraz-my-maiemo-stabilni-postavky-starlink-fedorov

Зараз ми маємо стабільні поставки Starlink - Федоров

 • 20594 переглядiв

Україна має стабільне постачання терміналів Starlink завдяки ефективній координації між командами Федорова та Маска, тоді як доступ росії до Starlink буде обмежений.

Команди Федорова та Маска постійно на зв’язку, що забезпечує нам постійні поставки Starlink. Про це розповів Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв'ю Welt, пише УНН.

Деталі

За словами Федорова, він та Ілон Маск на зв'язку при необхідності та їхні команди працюють злагоджено.

Зараз ми маємо стабільні поставки Starlink. У цьому нам допомагають наші партнери. SpaceX швидко реагує на будь-які проблеми. На операційному рівні наші команди ефективно працюють разом

- каже він.

Також він прокоментував ситуацію, що росіяни теж мають Starlink.

Ми бачимо, що росіяни почали використовувати Starlink. Однак це не масове явище, адже їх передбачається отримувати з третіх країн. Єдине, що я можу сказати на даний момент, це те, що ми знайшли рішення проблеми

- прокоментував Федоров.

За його словами Україна продовжить використовувати Starlink, а росіяни будуть максимально обмежені в його корисності. Результати цього рішення ми побачимо найближчим часом.

Нагадаємо

Термінали супутникового зв'язку Starlink компанії Ілона Маска незаконно продаються на чорному ринку по всьому світу, що викликає занепокоєння з приводу національної безпеки через відсутність контролю над системою, згідно з розслідуванням агентства Bloomberg.