zaporizki-kharchoviki-rozpochali-pidgotovku-do-vprovadzhennya-sistemi-nassr

Запорізькі харчовики розпочали підготовку до впровадження системи НАССР

 • 8266 переглядiв

Навчання відбулося за участі інспекторів Держпродспоживслужби Запорізької області та представників підприємств виробників харчових продуктів тваринного походження.

Додамо, що відповідно до чинного законодавства, з 20 вересня 2017 року дотримання принципів HACCP набуде чинності для підприємств, які виробляють тваринницьку продукцію. З 20 вересня 2018 року дані норми стануть обов’язковими для всіх підприємств харчової промисловості, крім малих. А з 2019 року дотримання принципів системи HACCP стане обов’язковим для всіх українських виробників харчових продуктів, крім первинного виробництва.

Нагадаємо, за словами нардепа С.Тригубенка, НАССР в Україні запрацює лише тоді, коли на якість і безпеку продуктів харчування з'явиться попит споживача.

Наразі, як зазначають експерти, НАССР запроваджують поки лише найбільш відповідальні виробники.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Карантин оголосили на Рівненщині через скаженого кота

     • 19330 переглядiв

    Експерт заявив про підвищення цін на житло в Україні

     • 11796 переглядiв

    Ю.Стець написав заяву про відставку і передав її до ВР

     • 12936 переглядiв

    Рибоохоронний патруль запрацював у 17 регіонах України

     • 9991 переглядiв