zamist-zaporizhchini-tyumen-ta-ufa-fedorov-rozpoviv-pro-evakuatsiyu-na-tot

Замість Запоріжчини - тюмень та уфа: Федоров розповів про "евакуацію" на ТОТ

 • 1049439 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Замість Кирилівки та Бердянська росіяни "евакуйовують" мешканців тимчасово окупованої Запоріжчини до тюменя та уфи. Про це сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Евакуація депортація по рашистськи: обіцянки - узбережжя Азовського моря, реальність - тюмень і уфа.

План окупантів Запорізької області з псевдо-евакуації населення прифронтових територій доживає останні дні. Не зважаючи на обіцянки ворога розмістити евакуйованих на курортах Кирилівки і Бердянська", - сказав Федоров.

Деталі

Він також зазначив, що українці активно чинять спротив окупантам - не слухають ворожі вигадки, не піддаються штучно створеній паніці і не покидають своє житло на розграбунок росвійськовими.

"За анонсами окупантів безкоштовні місця для тимчасово розміщення евакуйованих у Криму закінчились, у Генічеську залишилось дві бази, у Бердянську вже не пропонують.

Натомість з наступного тижня організовують виїзди до російських тюмені та уфи", - додав Федоров.

Нагадаємо

Мер Мелітополя Іван Федоров у коментарі УНН розповів про ситуацію в окупованому місті, яка там панує в очікуванні українського контрнаступу. Він повідомив, що цивільні окупанти намагаються тікати, але свої ж їх не випускають з окупованих територій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нова пожежа на росії: горить меблева фабрика - росЗМІ

     • 592305 переглядiв